SmartYIBA 7 Inch Ecran Color Monitor Interior pentru Video Interfon cu Sistem Video Ușa Telefon Acasă Interfon Usa Răspunde la Soneria Unitate

283.13lei 318.11lei Gratuit De Returnare

Introducere:

2 7 Inch LCD, apăsați tasta de ecran,ușă răspunde, de monitorizare și de a debloca, dual-mod interfon Mut interfon cu clopot ușă kituri.

1 16 diferite tipuri de sonerii clopotei.Volumul, luminozitatea și contrastul sunt ajustabile.Moda si design frumos,care poate fi de asemenea utilizat un decor de casa ta pentru îmbunătățire acasă.

1 Poate fi folosit in apartamente, vile, hoteluri, birouri, clădiri publice.Suport video interfon 12 monitoare de securitate si echipamente de supraveghere.

Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior.Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, Atunci aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie.

Această comunicare 2-way este un mod ieftin și eficient de a vorbi cu străin la ușa de fapt, fără a deschide ușa.

Design La Modă

7 inch TFT LCD color, ecran de sârmă de desen acrilic caz,design subțire.

Dual-mod de interfon,Video și Audio Chat

Apel de sprijin de transfer între monitor și soneria,sau monitor cu încă un monitor într-o altă cameră,la parter sau la etaj.

Luminozitatea, Saturația, și Volum reglabil.De înaltă rezoluție, de monitorizare, de asteptare, vorbind, de deblocare, de control de la distanță.Mână-free interfon comunicare. 16-coardă melodie inel pentru opțiune.Interior Monitor: Ecran: 7 inch TFT LCD ecran (16:9 dispaly).Rezolutie: 800 X 480. Intrare: AC 100-240V 50Hz-60Hz.Ieșire: DC 15V/1500mA.Caz: ABS materiale Plastice de Inginerie.Instalare:montare pe Suprafață.Dimensiune: 24 x 15 x 2.6 cm (L x W x H).

Pachetul include: 1 * Unitate Interioară Monitor Notă: acesta este doar un monitor interior, nu includ camera în aer liber.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Numărul De Model: V70F
  • Nume De Brand: SmartYIBA

Inapoi la inceput