T-în formă de Tub Comun Fitinguri de Udare Sistem de Piese de Conexiune Trei Țeavă Mod Ghimpată Furtun Accesorii Tee de conectare Rapidă

101.70lei 101.70lei Gratuit De Returnare

Pls Verifica Numărul de fabricație Parte (de Obicei Ștampilate În Plastic Sau Corp) sau Sau Produs OE Nr.Inainte De A Comanda.

Culoarea poate varia ușor din cauza diferitelor culoare caliberation de fiecare monitor.Veți primi un articol similar ca imagini arată.

T-în formă de Tub Comun Fitinguri de Udare Sistem de Piese de Conexiune Trei Țeavă Mod Ghimpată Furtun Accesorii Tee de conectare Rapidă

Dacă aveți o problemă de element, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Transport:

1.Am expediat produse prin DHL, EMS, Fedex IE și www.werkpropertygroup.ro Standard de Transport maritim.

2.Transport gratuit pentru unele produse cu greutate totală mai mică de 2 kg, prin intermediul www.werkpropertygroup.ro Standard Shippin.

3.Dacă doriți să primiți produsul asap, puteți alege EMS, DHL pentru transport, dar trebuie să plătească bani în plus.

4.Timp de livrare:

o.EMS, DHL și Fedex IE iau, de obicei 5-10 zile de lucru care depinde de țara dvs.

b.www.werkpropertygroup.ro Standard de Transport maritim, de obicei, durează 10-60 zile la țară

c.Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, întârziere de zbor sau de condițiile meteorologice.

Retur si Schimb politica

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: XUZHIANG

Inapoi la inceput