Noi 10.1" inch ecran tactil pentru XC-PG1010-131-A1 panou tactil Tablet PC panou tactil digitizer Înlocuirea senzorului de

27.66lei 32.54lei Gratuit De Returnare

Suntem un producător profesionale de ecran tactil digital de echipamente, avem, de asemenea, Alibaba angrosiști.Oferim mii de touch screen dispozitive digitale.Mai ai nevoie, mai bine prețul va fi.

Descriere produs:

* 100% de testare înainte de expediere, nu suntem fotografi profesioniști, așa că fotografiile nu sunt foarte rafinat, toate imaginile afișate pe Internet sunt luate cu probe reale, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că fotografiile sunt la fel ca ale noastre!Vă rugăm să verificați această fotografie cu atenție pentru a vă asigura că este ceea ce ai nevoie.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați direct, și trimite fotografia ta sau nu.Spune-ne despre echipamente.Noi nu suntem responsabili pentru răul oferta. .Vă mulțumim pentru înțelegere!

Multumesc

* Vă rugăm să lăsați exact numele complet (mai ales cumpărător de RU) & numărul de telefon.Atunci când completați informațiile dvs. ca un cumpărător, astfel încât curierii pot livra proiectul la timp și rapid.

* Vă rugăm să acorde o atenție la culoarea de care aveți nevoie înainte de a cumpăra.În cazul în care culoarea nu este marcat, o vom trimite la întâmplare.Dacă nu sunteți mulțumit după primirea mărfurilor, vă puteți întoarce și să facă schimb de bunuri, dar cumpărătorul trebuie să plătească tur-retur de marfă, vă rugăm să citiți descrierea produsului cu atenție, vă mulțumesc!

Avertizare:

* ghid de instalare nu este inclus.Noi nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui atașament.Vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de licitare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

* Putem garanta că veți primi este compatibil cu tableta,

* Vă rugăm să nu cumpere dacă nu acceptați o O + compatibile cu ecran tactil digital converter cu diverse cablu flexibil deoarece numerele noastre de titlu / descriere / foto statut nu este disponibil pe piață, vă mulțumesc!

1. Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru; repara / înlocui vechi, deteriorate, crăpate, deteriorate ecrane tactile.

2. După primirea mărfurilor, nu rupe deschide filmul, nu se lipesc cu adeziv pe spate, primul test aparatul, scoateți vechiul ecran, introduceți noul ecran, verificați dacă sensibilitatea este normal.Asigurați-vă că pentru a încerca această mașină în primul rând.Asigurați-vă că de calitate este bine.Reinstalați.Ușor pentru a arde placa de baza si ecran tactil, nu suntem responsabili.

3. Înainte de testul de conectare, sursa de alimentare trebuie să fie deconectat, în caz contrar, este ușor pentru a arde placa de baza si ecran tactil, dacă nu funcționează, nu vom fi responsabili.

Fizică desen de produs:

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne dea (cinci stele), feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător!

Feedback-ul neutru nu va rezolva orice probleme, și nu va face nici un bine, nu?

Deci, să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a face asta.Vă mulțumesc foarte mult!

Odată ce data de livrare este determinat, ne va lăsa cu siguranță, cu feedback pozitiv.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Compatibil Marca: Universal
  • Tip Ecran: Ecran Capacitiv
  • Tip De Produs: Tableta Touch Panel
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiunea De Afișare: 10.1 Inch
  • Numărul De Model: XC-PG1010-131-A1

Inapoi la inceput