De Stocare portabile Deodorant Bag Parola de Blocare Multifunctional Carbon Activat Miros-dovada Miros-dovada Tote Impermeabil Husă #4O

52.68lei 73.14lei Gratuit De Returnare

Puncte:

1、100% Mici-dovada: Acest produs oferă un nivel superior de miros dovada de control.Perfect pentru captarea miroase a evita atenția nedorită în locuri publice și să păstreze lucrurile discret în casa ta, la locul de muncă sau în timp ce călătoresc.

2、Combinație de Blocare: Păstra obiecte de valoare în condiții de siguranță și protejate cu acest combo de blocare accesorii kit.Mai mult decât atât, aceste ascuns parfumul pungi de depozitare a preveni inutile incidență în cazul în care copiii sau animalele de companie pot intra în contact cu bunurile tale.

3、rezistente la Intemperii pentru Utilizarea: știi proviziile sunt bine protejate atunci când cele patru elemente au fost păstrate în minte în timpul procesului de proiectare.Acest sac poate lua de căldură, frig și totul în între.Mai important, invelisul exterior este rezistent la apă păstrarea tech și plante protejate în condiții de siguranță în interiorul.

4、Durabilitate Îndeplinește Funcționalitate: Conceput pentru a rezista testului timpului cu grele construite materiale, acest sac poate fi folosit zilnic pentru anii care vor veni.Mai mult decât atât, aceasta geanta vine cu două buzunare interioare pentru a menține lucrurile organizate – perfect pentru polizor carte, foi, brichete, pungi, țevi și altele.

5、Convenabil și Spațioase Nostru durabil miros dovada sac cu blocare vine cu un mâner detașabil pentru ușor și confortabil de transport.Stimulează perfect dimensiunea de 12.

Descriere:

Ține-ți mirositor elemente discrete și sigure.

Depozitează sau transportă bunuri sau mărfuri cu mirosuri puternice pot fi un deranj mai ales în locuri publice.De aceea, acest miros dovada planta geanta este un must-have.Nu numai controlează mirosurile puternice dar este greu de condițiile meteorologice pentru a păstra obiecte de valoare în condiții de siguranță și în condiții optime.

Cum Funcționează:

Acest lucru heavy-duty miros dovada husă utilizeaza cărbune activ captuseala tehnologie care absoarbe mirosurile prin legarea chimică mirosul impurități de carbon.Are o suprafață poroasă care dă carbon activat captuseala suprafață mai eficient capcană și neutraliza toate mirosurile, păstrând rezerva mirosul gratuit, astfel încât puteți să-l transporta sau stoca cu pace a mintii.

Caracteristici:

Ultra-portabil și compact, mirosul dovada sac se potrivește discret în servieta, rucsac, vestiar, dulap, sertar sau scaun de masina.Puteți, de asemenea, transporta marfa husă folosind detașabile curea de mână.

Dual fermoar și securitate blocare combinație va păstra conținutul securizat în care, oferindu-vă acces rapid și ușor la conținut.

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

Dimensiune: aproximativ 31.8*18.3*5.8 cm/12.52*7.2*2.83 în

Lista De Ambalare:

1*Miros-dovada Sac

  • Descriere
  • Recenzii
  • is_custermized: No
  • Carbon Activ Tip: Carbon Activat Saci
  • Cerere: Cameră

Inapoi la inceput