3pcs/set Copil Nou-născut Pânză Carte de Colorat Cârpă Moale pentru Sugari, Copii Carte de Învățământ Stimula Viziunea Carte cu Hârtie BB Sunete

36.98lei 50.65lei Gratuit De Returnare

3pcs/set Copil Nou-născut Pânză Carte de Colorat Cârpă Moale pentru Sugari, Copii Carte de Învățământ Stimula Viziunea Carte cu Hârtie BB Sunete

Puncte: 1.Simplu și modele interesante și cunoștințe sunt bune pentru copilul cunoștințe și cunoaștere, deoarece copilul se gândește și abilități nu au ajuns încă în punctul în care se poate recunoaște lucruri mai complicate.

2.Culori luminoase promova dezvoltarea vizuală a copilului viziune, și copilul atinge diferite forme electric broderie pe pânză pentru a promova copilului tactile dezvoltarea nervoase.

3.Cea de-a treia carte a fost dezvoltat special pentru a instrui vizuale nervi de nou-nascuti.În conformitate cu noile descoperiri în cercetarea neurologică, nervul optic de nou-nascuti răspunde la model alb și negru.

4.Cel de-al doilea luminoase de culoare promovează copilului vizual dezvoltarea nervoase; de asemenea, puteți învăța copilul să știi diferite modele.

5.Aceste trei cărți sunt realizate de noi, de înaltă calitate pânză de bumbac pur, piersici, pânză, etc.Stratul de mijloc este un high-calitate burete (pinch foarte moale), în condiții de siguranță, non-toxic și fără gust.Dacă, accidental, obține murdar, puteți pune întotdeauna în apă limpede.În mijlocul de curățare, puteți încă nu ezitați să lăsați copilul să învețe, musca, juca pânză de carte după curățare: puzzle, seif, moale.

Parametrii de produse:

1. Material: Pânză

2. Aplicabile de vârstă: copii (0-2 ani)

3. Copilul dimensiune: despre 10*10*3 cm/3.94*3.94*1.18 în (o singură dimensiune, un set include 3)

4. Caietul de sarcini de ambalare: 28*11*4.5 cm/11.02*4.33*1.57 în

5. Ambalare: PVC transparent portabil sac de cadouri (de plastic tote sac)

6. Organ de simț de dezvoltare: culori luminoase și modele care stimuleaza copilul vizuale, tactile nervoase imaginația și potențialul creativ: compoziție interesantă, care inspiră sugari

Imaginație și viziune largă sunt în siguranță, confortabil și moale.Copilul de curățare: poate fi direct spălate în apă curată (rece)

Lista de produse:

un set include 3

  • Descriere
  • Recenzii
  • Numărul De Model: pânză de carte
  • Nume De Brand: MezoJaoie
  • Intervalul De Vârstă: > 3 ani

Inapoi la inceput