Cutie De Scule Suportul De Stocare În Aer Liber Rezistent La Șocuri Rezistent La Apa Cutie De Caz Instrumente De Stocare Containere Sigilate

54.55lei 70.86lei Gratuit De Returnare

100% de brand nou și de înaltă calitate. 1. Studio acasă/activități în aer liber sunt ușor de transportat, ușor de utilizat și ușor de utilizat. 2. Se adoptă anti-impact și anti-presiune ABS materiale plastice de inginerie și hardware din oțel inoxidabil și alte accesorii, și are o pernă de cauciuc anti-alunecare mat.Acest accesoriu poate fi, de asemenea, ușor de încărcat și descărcat. 3. Structura de proiectare este rezonabil și aspectul este frumos.Întreaga solid mucegai de injectare este eficient împotriva penetrării luminii și a eroziunii. 4. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru a proteja de precizie EDC echipament sau alte EDC obiecte, care este eficient, rezistent la apă și liber de externe praf sau umezeală. 5. Poate fi folosit ca un profesionist cutie rezistent la apa, cu o perna pentru a preveni infiltrarea apei, practici de 1 metru adâncime, completați testul de imersie timp de 30 de minute nici o problema. 6. Automat de presiune mini-supapa de design, mai bine deschide atunci când se confruntă cu diferența de temperatură sau de altitudine schimbarea de presiune.Culoare: Maro , Galben , Portocaliu , Negru Material Principal: ABS Suprafață Dimensiune: 20cm (7.87 în) × 9.8 cm (3.86 în) × 8,2 cm (3.23 în) Interne Dimensiune: 17cm (6.69 inch) × 7cm (2.76 inch) × 7,5 cm (2.95 inch) Cantitate: 1 buc Notă:vă Rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include: 1 buc × Caz Etanș (Fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

  • Descriere
  • Recenzii
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Numărul De Model: DENG
  • Tip: Caz
  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Amazing Quality

  • 5 / 5

The internal size is indicated without taking into account the shockproof filler and in depth the size is still slightly narrowed. In fact, at the top of the box, the inner size is 6 centimeters (taking into account the filler). Boxing in size did not fit.

  • 2 / 5
Inapoi la inceput