AIYIMA Amplificador DAC USB Portabil Amplificator pentru Căști Digitale Interfață Audio Hifi DAC Amp Decodare RCA Amplificator pentru Căști

217.06lei 271.33lei Gratuit De Returnare

Introducere Această Digital la Analogic Audio Converter isdesigned, fie pentru acasă sau audio profesionale de comutare.Se convertsUSB/Coaxial/ Toslink semnale audio digitale la6.35 mm pentru căști andanalog L/R audio.Acest Convertor este destul de ușor de instalat.Caracteristici 1. ConvertsPC-USB/Coaxial/Toslink semnale audio digitale la analogic L/R audio și 6,35 mm pentru căști. 2. Acceptă rata de eșantionare de 32, 44.1, 48 ,96 și 192KHz. 3. 24-bit S/PDIF de intrare flux de biți pe canalele stânga și dreapta 4. Oferă electromagnetice-zgomot de transmisie. 5. Ușor de instalat și simplu de utilizat.Notă: Acest convertor suporta intrare PCM numai, vă rugăm să setați formatul audio de pe dispozitiv audio digital pentru a PCM.CONECTARE ȘI FUNCȚIONARE Notă: Înainte de instalare, vă rugăm să asigurați-vă că toate dispozitivele pe care doriți să connecthave fost oprit. (1) Conectați o sursă audio aparatul la Converter cu ajutorul corespunzătoare Toslink sau cabluri Coaxiale. (2) de Conectare a/V Receptoare sau Amplificatoare de la Convertorul utilizarea adecvată L/R a cablului sau 6,35 mm pentru căști cablu. (3) se Introduce DC partea of12v alimentare în convertizor și apoi conectați-AC partea de alimentare la priza de perete.CONȚINUTUL PACHETULUI (1)unitatea Principală. (2)12V/DC DE ALIMENTARE. (3) Manualul de UTILIZARE. (4) 6.35 mm la 3.5 mm Cablu. (5) Toslink(Spdif) Cablu. (6) USB la Portul Imprimantei prin Cablu.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Canale: 2 (2.0)
  • Numărul De Model: RCA Amplificator pentru Căști
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Nume De Brand: Aiyima
  • Pachet: No

It's cool. Appearance fire. The equipment is rich. Delivery fast 2 weeks in chiaginsk. The only thing is unknown is a bunch of iron inside. Not even the passport. But nothing, we'll figure it out, we'll check it out. Shop recommend.

  • 5 / 5
Inapoi la inceput