Transport gratuit! Cartofi Ceas Roman Verde Proiect științific Experiment Kit de copii de Laborator Școală Acasă Jucărie

24.24lei 30.31lei Gratuit De Returnare

Cartofi Ceas Roman Verde Proiect științific Experiment Kit de copii de Laborator Școală Acasă Jucărie

Descrierea Produselor:

1.Benzi metalice și de cartofi a face o simplă baterie care creează energie electrică pentru a funcționa să funcționeze ceas.Fiecare cartof funcționează ca un dispozitiv numit-o celulă electrochimică.Acesta convertește energia chimică stocată în benzi metalice intoelectrucal energie.Doi cartofi sunt necesare pentru a face de energie electrică suficient de puternic pentru a rula ceas. 2.O celulă funcționează pentru că de proprietățile chimice ale metalelor în interiorul (în acest caz, cupru și zinc).Diferite proprietăți cauza particule minuscule incarcate cu energie electrică . (numite ioni) pentru a vă deplasa între cele două fâșii de metal.Acest flux este un curent electric.Cartoful conține particule care permite curentului să curgă,dar se oprește metalele ating.Curent Electric, de asemenea, curge de-a lungul firele între zinc și cupru, benzi și ceasul.Acest curent face de ceas.

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Pune niște băutură răcoritoare în vase prevăzute.Introduce cupru și zice plăci în ghivece, după cum se arată în diagrama.Având grijă ca metal pateul nu se ating între ele.Ceasul ar trebui să înceapă să lucreze.Puteți experimenta cu diferite lichide cum ar fi apa sarata,sucuri de fructe.Sau fructe cum ar fi de lamaie, portocale,rosii, etc.Distracția este nelimitat.Cupa Dimensiune: 5,5 cm x 5,5 cm x 6.8 cm - 2.17 inch x 2.17 inch x 2.68 inch.Ceas Dimensiune:6.7 cm x 3.2 cm x 1.2 cm - 2.64 inch x 1.26 inch x 0.47 inch.

Conținutul pachetului:

100% De Brand Nou

1 x Cartofi Ceas Set de Jucării (nu include cartofi) NR Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Transport:

Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel.Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail sau HK post airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente

Shippingtime:

Impozitul Pe Vânzări:

Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie

Plata:

Garanție și retur: Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect.Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.

Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Contactați-ne :

Biroul nostru de ore sunt :

- 8:30.m.la 6:00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri

- 8:30.m.la 1:00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă

- 8:30.m.la 6:00 p. m. (GMT +8) de duminică

- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China).Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client.Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ .noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

 • Descriere
 • Recenzii
 • Nume De Brand: U-Angel-1988
 • Material: Silicon
 • Numărul De Model: UAN101356
 • Origine: NC(de Origine)
 • Mfg Număr De Serie: JUCĂRIE
 • Avertizare: ==
 • Baterie: no
 • Tema: Știința
 • Dimensiuni: 6.7 cm x 3.2 cm x 1.2 cm
 • Gen: Unisex
 • Intervalul De Vârstă: > 6 ani

top

 • 5 / 5
Inapoi la inceput