1080P Full HD Video XD IR-CUT Mini aparat de Fotografiat mai Mici Infraroșu Viziune de Noapte Micro camera de Detectare a Mișcării Mini DV Camera Video

17.29lei 41.17lei Gratuit De Returnare

Notă: Există două versiuni ale acestui aparat foto.

Acest produs este o cameră video digitală, se acceptă numai locale SD card de înregistrare.

Camera nu are built-in baterie, dar puteți folosi surse externe de alimentare pentru a furniza energie electrică.

cum ar fi banca de putere sau încărcător de telefon,

nu utilizați calculatorul de putere,atunci când camera este conectată la calculator,

ea nu are suport pentru înregistrare video și suport pentru webcam funcție.

Vă rugăm să rețineți: Cel mai mic preț opțiune este doar TF card,camera nr.

Caracteristici:

1. Compact, ușor: proiectat cu volum mic, care este foarte dificil de a detecta; foarte potrivit pentru casa de monitorizare de securitate.

2. 32GB card: camera nu are memorie, card de memorie necesară; 24 de înregistrare video disponibile, built-in slot pentru card.

3. Bucla de înregistrare: activați această funcție, aparatul foto va rescrie vechi video înregistrate odată spațiu de memorie este plin; oprire automată în cazul în bucla de înregistrare este OPRIT.

4. Multi function: lumina infrarosie, IR-CUT, HD 1080P lentila, port USB, viziune de noapte înregistrare.

5. Veșnică durabilitate: fabricat de înaltă clasă superioară material plastic pentru a ajunge la o fiabilitate și o durată lungă de viață.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Material:Plastic

Pixel:1080P HD

Card de memorie:8-32GB TF card

IR-CUT:Da

Înregistrare bucla:Da

Port :USB

Lista de pachete:

1 x camera de Securitate

1 x cablu de Încărcare

1 x manual de Utilizare

1 x cititor de Carduri

1 x cutie de Ambalaj

Livrare: Când plasați o comandă, vă rugăm să selectați metoda de expediere și să plătească pentru comanda, inclusiv de transport maritim.În general, vom trimite cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.Datorită diferitelor vămuire ori în fiecare țară, nu putem garanta timpul de livrare de la toate transporturile internaționale, ceea ce poate afecta viteza de inspecția produsului.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru importul de toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele în țara dumneavoastră.Aceste costuri suplimentare ar putea fi încărcată la livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru bunurile refuzate.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import.De transport de marfă nu va include orice taxe de import și cumpărătorul este responsabil pentru tarifare.Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la orice eventuale costuri suplimentare.Bazat pe experiența din trecut.Q: 1. Nu-mi element au un număr de urmărire?Da, trimitem fiecare comandă și numărul său de urmărire, puteți verifica starea de livrare pe site-ul corespunzător. 2. Este produs la fel ca în fotografie?Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii noi. 3. Despre produs parametru probleme?Dacă aveți orice întrebări cu privire la parametrii de produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva îndoielile tale pentru tine. 4. Nu mai suport Dropshipping?Salut, oricare dintre produsele noastre de sprijin de Dropshipping.Suntem o puternic, calitate garantată magazin.Produsele noastre sunt luate direct din fabrică și sunt supuse unui control strict de calitate.Suntem foarte dispuși să ajungă la un termen lung relație bună cu fiecare client.Multumesc.Retur: Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri.Cumpărătorii ar trebui să se asigure că produsele returnate sunt în starea lor inițială.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut la întoarcere, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu o companie de logistica pentru a recupera costul de pierdere sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de returnare a produsului.

 • Descriere
 • Recenzii
 • Numărul De Model: Mini Aparat De Fotografiat
 • Card De Memorie De Tip: MicroSD / TF
 • Certificare: CE
 • Nume De Brand: QLCXFDX
 • Suport De Înaltă Definiție: Alte
 • Origine: NC(de Origine)
 • Tehnologia Senzorilor: CMOS
 • Pachet: No
 • Built-in Memorie de Dimensiune: Non

Inapoi la inceput