73.22lei 73.22lei Gratuit De Returnare

Manual de reparații, întreținerea și întreținerea auto Hyundai H1 / Grand Starex/wagon (i800) / Van (iLoad) din 2007, cu motoare pe benzina (2,4 L. -DOHC) și motoare diesel (2,5 L. -TCI) și (2,5 L. -CRDI).

Elegant și spectaculos Hyundai H1 cucerește manevrabilitate, putere, confort, usurinta de sub control.Multifunctional Van Hyundai Ash1 iese puternic în fluxul de mașini.Acesta nu va fi înlocuit cu succes de afaceri de transport, dar și pentru excursii de familie acest microbuz este perfect.Solid Hyundai H1 necesită iscusit tratament.Afla despre dispozitiv și caracteristicile de calitate vă va ajuta cu manualul de instrucțiuni.Cu acesta, puteți vizualiza dispozitiv intern de animalele de companie, ia în considerare fiecare nod, detaliu, mecanism, fiind în condiții confortabile, fără demontarea de pe masina.Acest lucru va veni cu siguranță la îndemână atunci când trebuie să se confrunte cu orice rupere sau de reparații.

Prezentate manual vă va familiariza cu acțiunile în situații de urgență, va învăța de diagnosticare a defectelor, precum și, cum să aibă grijă de valyaya frumos Hyundai ash1. Structually, această carte este împărțită în mai multe secțiuni dedicate unui anumit subiect sau a unui mecanism.Prin urmare, nu trebuie să caute informațiile de care aveți nevoie pentru o lungă perioadă de timp.

Manualul de reparații în toate părțile include DOHC 2,4 litri pe benzina, încheierea 167 cp, precum și motoarele diesel cu 2,5 litrage: TCI și CRDi, concepute pentru 170 de cai.Detaliile cutii de viteze, mecanice și automate, sasiu, transmisie, mcPherson suspensie, de direcție, Parktronic.Sistemul este pictat în detaliu: combustibil, ungere, de admisie și de presă, COVEC-F-control electronic, самодиагностики motor, турбонаддува, de frână, inclusiv антиблокировочную-abs, siguranța pasivă-SRS, stabilizarea electronică ESP, stabilitate, desigur-Curtea, aer condiționat, ventilație și încălzire.Din manualul de reparații, vă va învăța cum, de exemplu, pentru a instala filtru de ulei suport sau verifica radiatorul coaste, cum să înlocuiți filtrul de aer sau garnituri.În a recomandat manual veți găsi sfaturi cu privire la alegerea de lubrifianți și piese de schimb.În ea, functioneaza corpul sunt vopsite în detaliu.O descriere detaliată a echipamentelor electrice, cu sistemele oferite, vă va ajuta să conțină electrician Hyundai H1 în stare excelentă, în timp util, verificarea și eliminarea defecțiunilor.Toate materialele sunt însoțite de desene de calitate care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine un anumit sistem de auto.

Masina, chiar la fel de fiabile ca Hyundai Ash1, are nevoie de întreținere constantă.Manualul de întreținere vă va spune cum de a efectua de zi cu zi de întreținere a animalului tau de companie.De asemenea, acesta va prezenta la program și secvența de întreținere planificate.Va spune în detaliu despre volumele și executarea de fiecare tulpină...

  • Descriere
  • Recenzii
  • Nume De Brand: Монолит

Money thrown out.

  • 3 / 5

Everything is good

  • 5 / 5
Inapoi la inceput