1 Set Alb-Culoare Permanentă Anvelope Marker pentru Anvelopelor Auto și Motociclete Anvelope Anvelope Auto marker Anvelope Accesorii

10.17lei 17.86lei Gratuit De Returnare

Cerneală Culoare:Alb

Culoare: Alb

Material: Plastic

Dimensiuni: Lungime: Ca Imagine

Cantitate: 1 buc

Pachetul include: 1 buc x Marker+1 buc x Stilou

Caracteristici:

Acesta este special conceput și dezvoltat pentru anvelope de automobile și motociclete pneuri.Aceasta nu înseamnă că este un obișnuit marker, o perie creion, o pensulă poate fi comparat (și piața nu este o clasă de est anvelope pixuri).

Din cauza condițiilor dure de mediu din pneuri, ploaie de spălare, temperatura ridicată, deformarea, utilizați marker ușor să se estompeze, de cracare.

În prezent, nu există profesionale anvelope markeri în piață.Materiile prime utilizate în comun stilouri de marcare sunt corozive și necesită un tub din aluminiu ambalaj.Și acest produs UTILIZEAZĂ protecția mediului materii prime, nu au nici un pericol pentru anvelope.

Acest produs îmbunătățește acoperirea moliciune, suprafața de întindere este mare, aderenta este puternic, durabilitatea este bun (3 luni de mai sus).Utilizarea albă strălucitoare, luminoase de culoare.

Din cauza anvelope de acoperire este orizontal de acoperire (nu este nevoie pentru a elimina anvelope), acoperire LOGO litere limba engleză pot duce la proasta manipulare, cum ar fi pinter adoptă apă supapă tip, fibre de oțel pen, scrise de formă nu cu ușurință, face controlul mai ușor!

Engleză LOGO-ul de 4 anvelope pot fi finalizat în 30 de minute, iar anvelopele vor fi frumoase și orbitor.

Anvelopa este din cauciuc, iar suprafața este acoperită cu piele fină pulbere, care poate duce cu ușurință la blocarea pen cap.Vârful de prezentul articol, adoptă importate din fibra de bază, ceea ce face ca pixul cap clare și netede, iar acoperirea este continuă.

Acest produs are o acoperire bună, și 1 pix pot fi aplicate la 4 anvelope (15 la 25 de litere fiecare) (în funcție de mărimea literei).

În plus, din cauza culorii funcționarea cauciuc LOGO-ul, este ușor pentru a merge dincolo de cadru de sârmă, și suplimentar 1 fix pixul este atasat, care poate fi usor scos din cadru de sârmă parte, astfel încât efectul de decorare este excelent!

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-3cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

  • Descriere
  • Recenzii
  • Cantitatea: 1 buc
  • Caracteristică 1: Anvelope Marker
  • Material: Plastic
  • Dimensiune: As The Picture
  • Caracteristică 3: Accesorii Auto
  • Numărul De Model: BCDF1E57
  • Caracteristică 2: Trage Cauciuc Pen
  • culoare: Alb

Inapoi la inceput