89.45lei 89.45lei Gratuit De Returnare

fotografie cu autograf 6 inchi 10*15 cm freeshipping noi

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați ,vă vom da un răspuns satisfăcător.Pentru căile de transport maritim :

1 Ne va livra articolele dvs., inclusiv fotografii, postere si albume cu Epacket pentru cumpărătorii din America, marea Britanie, Australia și Rusia .

2 Ne va livra elemente de fotografii sau cărți cu scrisoare recomandată sau scrisoare pentru cumpărători din Deranjat de tari din toata lumea .

3 Ne va livra fotografii , postere, și albume cu SF EXPRESS pentru cumpărători din Hong Kong , Taiwan .

4 Ne va livra postere si albume cu EMS de CHINA POST pentru cumpărătorii de la distanță Alte tari ( taxa de transport maritim este un pic cam mare)

Pentru plata :

Putem accepta ALIPAY, PAY PAL, Payoneer si Cont Bancar .

Pentru data de transport maritim :

Ne va livra articolele dvs. în termen de 5 zile normarly cu excepția festivalului sau de sărbători.

Pentru politica de returnare:

Ne va fi foarte plăcut să mă aștept sfaturi, întrebări și probleme pentru tranzacțiile noastre.

Dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne anunța.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii.

Pentru feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și elemente, vă rugăm să vă rugăm să vă rugăm să lăsați un dulce, cald feedback-ul pozitiv de la magazin mic.Dacă nu, vă rugăm să vă rugăm să vă rugăm să nu lăsați feedback negativ sau neutru în primul rând , vom fi bucuroși să aud vocea ta persionally .Multumesc mult.

Cele mai bune urări Gagagallery

  • Descriere
  • Recenzii

Inapoi la inceput