23.59lei 23.59lei Gratuit De Returnare

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL MEU DE PROFESIONIST SPORTURI NAUTICE VITEZE

PENTRU caiac,Canoe,Whitewater,paddling,rafting și pescuit zbura.

suntem lenfun în aer liber co., ltd.

Noi bun venit personalizate ordine și OEM executați ordinul,orice unul care este interesat,pls contactati-ne prin e-mail.

De înaltă performanță cu cel mai bun pret!

OEM de proiectare și cantitatea disponibilă.

ceas sau de contact pentru dimensiunea cerință!

Alimentare din magazinul meu NUMAI !!!

Oferim același costul de transport maritim pentru valoarea comenzii nu mai mult de 10M,așa că sperăm că veți putea cumpăra mai mult pentru un ordin pentru repararea cât este nevoie.

Pls remarcat inainte de a comanda!

Trei metri banda -3 mtr de 22mm banda taie dintr-o rola Ideal pentru costum uscat reparații

Daca iti cumperi 2 bucati , te-ar primi o rolă de 6 metri ,

Daca iti cumperi 3 bucati , te-ar primi o rolă de 9 metri .

Daca iti cumperi 4 bucati, te-ar primi o rolă de 12 metri .

........

Daca iti cumperi 10 bucati , te-ar primi o rola de 30 metri .

......

De Căldură, Se Aplică Banda De Instructiuni.

Pentru rezultate optime, utilizați un pistol de căldură și o 1" DIY cu role, pur și simplu se încălzească banda cu arma de căldură și se aplică și se rostogolească în jos, se lasă timp de un minut sau două și ar trebui să fi obținut o cerere permanentă.Dacă aveți o zonă de reparare, care este destul de plat, o gospodărie obișnuită de fier pot fi folosite, Cele mai bune rezultate de aplicare(s) sunt cu un pistol de aer cald, cu toate acestea, rezultate bune pot fi obținute cu un fier de reparație dacă zona este destul de plat.Sunteți de cumpărare multipli de 1 Metru pentru orice lungime necesară până la 50m.Oferim același costul de transport maritim pentru valoarea comenzii nu mai mult de 10M,așa că sperăm că veți putea cumpăra mai mult pentru un ordin pentru repararea cât este nevoie.

Noi bun venit OEM și ordine în vrac,orice întrebări,pls contactati-ne prin e-mail.

Eu sunt mai mult decât dispus să ofere fotografii suplimentare sau măsurători la cerere.Eu sunt fericit de a oferi un discount pentru mai multe achiziții, vă rugăm să da-mi mesaj cu numărul de articol sau titluri sunteți interesat în combinarea.

Avem, de asemenea, unele alte hot design,dacă sunteți interesat,pls contactati-ma

POLITICA DE COMUNICARE:

Vă recomandăm să vă adresați toate întrebările ÎNAINTE de a plasa o COMANDA pe orice element.

TRANSPORT:

Noi navei în aceeași zi, ori de câte ori este posibil.Am expediat în întreaga lume în fiecare zi lucrătoare.Veți primi gratuit electronice de urmărire informații.

Ne-ar face transportul prin china post AIR mail sau colete de transport gratuit,este nevoie de 25 de zile-30 de zile pentru a ajunge.dacă preferați să utilizați o altă transport express,pls contactati-ne pentru transport gratuit .

Politica De Transport:

Noi bun venit comenzile internaționale.Am expediat la nivel internațional prin china post air mail sau colete Internaționale.dacă doriți să modificați alte express, suplimentare de transport de marfă va fi încasat.

Noi nu va fi responsabil pentru căutare vamale, obiceiurile legate de întârzieri, de transport maritim întârzieri, sau taxă de import (duty), astfel încât de cumpărare pe propriul risc.Vom livra la adresa furnizată la noi INAINTE de a comanda ur.

Important Note: · nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. · Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare. · Odată ce ați cumpăra, vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat. · Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Lenfun în aer liber co., ltd

BUCURAȚI-VĂ DE CUMPĂRĂTURI

 • Descriere
 • Recenzii
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: lenfunkayak
 • Tip De Element: Costumele de scafandru
 • Gen: BĂRBAȚI
 • Material: Nailon
 • Tip Sport: Înot

Very good! Used with hot iron, I completely recommend!

 • 5 / 5

It looks great.

 • 5 / 5

Super

 • 5 / 5

Very fast thanks to proving it

 • 5 / 5

Corresponds to the description

 • 5 / 5
Inapoi la inceput