2G GSM Repeater Signal booster 900mhz celulare amplificator gsm telefon mobil amplificator de semnal 2G apel și vocea 900 tripla amplificator

162.68lei 208.56lei Gratuit De Returnare

Vă rugăm să Găsiți Un Loc, în aer liber în cazul în Care Semnalul Este Puternic și Stabil, Pentru a Monta Antena De Exterior .Othervise Acest Amplificator Set Poate Să Nu Funcționeze Bine.Vă Mulțumesc!

Spune la revedere de la scăzut și apeluri nepreluate în casa ta sau la birou!

Acest repetor oferă soluție la nepreluate și apeluri au scăzut și lent de date in interiorul casei tale sau spatiu de birouri.Aceasta stimulează 2G de date, precum și de voce pentru toți transportatorii majore DIN EUROPA și ASIA.Repetor surprinde fiabile semnal celular aveți în aer liber și le retransmite în interior, până la 150 de metri pătrați.Acoperire variază cu puterea semnalului, pereți interiori și distanța de la Unitatea de Bază.Bucurați-vă de mai clare, mai rapid și mai de încredere servicii fără întrerupere

Dacă găsiți că trebuie să fie lângă o fereastră sau în afara pentru a obține o recepție telefon mobil, atunci acest telefon mobil booster este soluția.Există o serie de motive pentru care ai putea fi confruntă cu recepție slabă.Cele mai frecvente motive sunt: [ 1 ] Distanța de la turn de telefon mobil [ 2 ] Obstacole cauzate de teren, copaci, clădiri [ 3 ] ferestre eficiente Energetic și alte materiale de construcție.Acest sistem de repetor include tot ce ai nevoie

[ 1 ] Pas-cu-pas instrucțiuni [ 2 ] Antenă Externă [ 3 ] 10 metri de cablu coaxial [ 4 ] Unitate de Bază: Amplifică semnalul și oferă oscilație de protecție pentru rețeaua de transport [ 5 ] Antenă de Interior: se conectează la Unitatea de Bază și repetă semnal pentru a crea un interior de celule zona.

Pune telefonul acolo pentru a verifica semnalul strengthness :

Android : setarea→despre telefon → starea → rețea ,dbm afișare trebuie să fie la -90dbm să -95dbm apropiere ;

IOS : dial *3001#12345#*, mc de afișare trebuie să fie la -90dbm să -95dbm apropiere ;

Parametru Foaie :

Sistemul de lucru: GSM 900mhz

Gama de frecvență: de Sus link-ul: 890~915mhz / Jos link-ul:935-960mhz

Gain : 65dB

Putere de ieșire: 13dBm

Riplul în banda: mai puțin de 5db

Inpedance: 50ohm

Greutate: 0.3 KG

Dimensiune: 100x100x20mm

Dragi toate,

Vă rugăm să rețineți,

Acest produs suporta GSM 900MHz semnal de bandă , se poate îmbunătăți 2G de date si voce !!!!

Este mai puțin internet îmbunătățirea dacă utilizați internet 2G .

Pune telefonul acolo pentru a verifica semnalul strengthness :

Android : setarea→despre telefon → starea → rețea ,dbm afișare trebuie să fie la -90dbm să -95dbm apropiere ;

IOS : dial *3001#12345#*, mc de afișare trebuie să fie la -90dbm să -95dbm apropiere ;

Notă din nou , Dacă ești nemulțumit de acest produs atunci când vei ajunge sau nu , vă rugăm să contactați cu servicii profesionale pentru clienți odată .Ne va ajuta imediat .Vă mulțumim pentru cooperare ! :)

Și , dacă vă place produsul nostru , vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback .Vom încerca noastre cele mai bune servicii .

Dacă extern semnalul este puternic, afișajul LCD va arăta plin de baruri de semnal.Am testat repetor de semnal GSM a fost de -97dB să -63dB. (Din 2 Bare de semnal pentru baruri pline de semnal)

Configurare ușoară în 4 pași simpli!

[ 1 ] Montare Antena Externă în cazul în care aveți cel mai puternic semnal de telefon mobil, de obicei, pe un acoperiș sau în pod.

[ 2 ] a se Conecta antena internă a Amplificatorului de Bază Unitatea și locul unde trebuie îmbunătățit semnal.Antena de interior ar trebui să se conecteze " MS " end de Amplificator.Acolo ar trebui să fie un minim de 2 metri pe verticală de separare între Unitatea de Bază și Antenă Externă.

[ 3 ] Rula cablu coaxial (10 metri) între Unitatea de Bază și Antenă Externă.Antenă externă ar trebui să se conecteze cu " BTS " end de repetor.

[ 4 ] a se Conecta la sursa de alimentare a Amplificatorului de Bază Unitatea și ștecherul într-o priză și ați terminat!

 • Descriere
 • Recenzii
 • Numărul De Model: KW13A-GSM-S
 • Acoperire: 200~350sqm fără nici bari
 • Caracteristică: Display LCD
 • Funcția: acasă signal booster pentru telefonul mobil
 • Gama De Frecvențe: Uplink
 • Mobile amplificator de semnal: amplificator gsm
 • Sistem De Lucru: GSM 900mhz
 • Potrivit țări: Europa, Asia, etc
 • Alimentare: AC 100-240V; DC 5V 1A
 • Avantaj: Dimensiune Mini, Portabil
 • Câștig: 65dB
 • Semnal de rapel kit: Repetor,yagi antenă,antena,10m de cablu,cablul de alimentare,manual de utilizare
 • gsm repeater: amplificator semnal GSM 2g
 • Putere De Ieșire: 13dBm
 • Îmbunătățirea: 2G 900mhz de Date și Voce
 • Nume De Brand: lintratek

Inapoi la inceput