Vânzare fierbinte Sexy Negru din Latex Mănuși Lungi Femei Cauciuc Fetish Mucegai Făcut fără Sudură, Mănuși Lungi RLA003

117.56lei 117.56lei Gratuit De Returnare

Model imagine care arată: manusi lungi, făcute de mucegai, fără cusături lipite

Culoare: negru

Marime: S, M, L

Anunț Important

1) vă Rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a emite ordine.

(a) Ai putea alege standard marimea-- XS, S, M, L, XL, XXL.

(b) Dacă dimensiunea standard pot fitable , poate fi personalizat, măsura mărimi de același fel la măsurarea dimensiunea de conducere imagine

(d) organism Special oameni de mărime (de exemplu.g.foarte piept mare, foarte mare șold, talie mică), pls lasati un mesaj, sau lăsați-o fotografie, vom nota.

2) prețul în magazin este același pentru marimea XS, S, M, L, XL, grosimea este de 0,4 mm.Prețul va fi diferit dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau grosimi (0.6 mm,0.8 mm,1.0 mm).Vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

3) Toate elementele sunt să fie făcute ca 95% similare ca imagine .

4) rochie de latex este unbright (matt ) în sine .Dacă doriți să strălucească sau lustruire, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vom folosi latex ulei să-l poloneză înainte de nava.

5) Latex strălucire ulei : Foloseste un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" ,"Eros Cult Dressing Ajutor" ,"pjur latex", "vivishine"

Standard Dimensiunea Diagramă

Cum să aibă grijă pentru o rochie de latex:

Latex este de înaltă calitate material natural .În scopul de a păstra calitățile sale pentru o lungă perioadă de timp , am să vă aducă mai multe sfaturi cum să aibă grijă de ea .

Pansament :

În primul rând , scoateți toate bijuteriile care pot deteriora latexul cu margini ascuțite .Dacă aveți unghii lungi , o mare atenție este necesară pentru a evita extragerea latex cu ei .Pulbere partea interioară din latex cu talc - se scade foarte mult frecarea și, astfel, face pansament mult mai ușor .Cel mai bun mod de a pune pe haine este de a folosi aceeași tehnică ca și atunci când pune pe ciorapi - roll-up tot materialul în ambele mâini și eliberați-l încet pe măsură ce trageți de îmbrăcăminte .Dacă aveți nevoie pentru a ajusta îmbrăcăminte după ce l-ai pus pe , nu încercați să trageți cu degetele - este mai bine să-l împingă cu toată palma .În acest fel veți evita riscul de a tăia o bucată din el , după ce ați pus haine cu succes pe cele mai bune pentru a lustrui cu latex poloneză - în acest fel veți obține aceeași strălucire după cum puteți vedea în fotografiile noastre .

Dezechipare :

Este mult mai ușor .Cele mai bune să fie făcut în duș - pur și simplu săpun-te și apoi de îmbrăcăminte poate fi foarte ușor de luat .Dupa ce te dezbraci , se spală îmbrăcăminte bine cu apă și săpun și uscați-l atât în interiorul cât și în afara .

Depozitare :

Când curat , latex are tendința de a se lipi la sine .Prin urmare, este recomandat să se pudrează cu talc pentru a preveni acest lucru aderenta .Magazin de latex în întuneric , în loc răcoros , uscat .Său cel mai bun să-l pună în sac opac și apoi în dulap - peste lungă perioadă de timp, chiar lumină slabă poate provoca decolorarea de latex .nu pune greutate pe el - după o lungă perioadă de timp , cutele ar apărea în falduri .

Orientări generale pentru manipularea latex :

- pentru stralucitoare de latex utilizați numai lichid pur de silicon.Aceeași substanță este folosit pentru lubrifierea prezervative , astfel încât să putem garanta neutralitatea atât de latex ȘI piele .Nu utilizați orice grad industrial, spray-uri .

- latex natural este sensibil la lumina ultravioleta ( la început , se face latex pentru a schimba culoarea , mai târziu latex pierde elasticitatea ) .Prin urmare, aveți nevoie pentru a păstra latex departe de lumina directă a soarelui .

- grăsime ( de asemenea, uleiuri , cu excepția ulei de silicon ) afectează structura latex și rapid de scurta durata sa de viață .Deci, ține de latex departe de ei.

- dacă aveți nevoie pentru a curăța latex , folosiți apă și săpun .Sale, de asemenea, în condiții de siguranță pentru a utiliza alcool pur pentru a elimina petele .Nu folosesc altceva pentru curățare - unii agenți de curățare poate provoca latex de a pierde luciul sau să-l facă slab .

- păstrați latex departe de aliaje care conțin cupru ( de exemplu, alama ) .Cupru poate provoca latex pentru a schimba culoarea ( deși fără efect asupra acestuia puterea , este sigur că este foarte neplăcut să aibă întuneric pete de cupru pe catsuit din latex )

- evita obiecte ascuțite cu latex .În condiții normale , latex este foarte elastic și puternic .Dar atunci când acesta devine deteriorat , acesta va continua să rup foarte usor in acel loc .

- evitați sursele de căldură - căldură provoacă latex la varsta de rapid , asa ca ar pierde elasticitatea .Nu de fier latex .nu spălați latex în mașina de spălat și nici nu se usucă în uscător

Vă dorim multe momente plăcute cu latex!

 • Descriere
 • Recenzii
 • Utilizare Specială: Costume
 • Tip De Element: Mănuși & Manusi
 • Numele Departamentului: Adult
 • Origine: NC(de Origine)
 • dimensiune particularizată a făcut: Aprovizionare
 • Material: latex de cauciuc natural
 • Caractere: latex club
 • Grosime: 0,4 mm latex
 • Gen: Unisex

Inapoi la inceput