172.07lei 183.06lei Gratuit De Returnare

SFATURI: Pentru livrare internationala, nu pot avea taxe vamale în țara dumneavoastră, suntem dispuși să declare produsele și valoare în funcție de cerere și în funcție de internaional normele standard, locale, taxele vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Anunț: Dragi prieteni,în scopul de a îmbunătăți viteza și eficiența de muncă și o mai bună de servicii pentru cumpărători, vă rugăm să specificați valoarea declarată în factură, pentru a evita probleme inutile la vamă.În plus,Brazilia și Argentina client pls lasă-ți CPF sau CUIT număr după plata!Rus client mai spune numele complet, sau va afecta timpul de livrare.Vă mulțumesc pentru ajutor!

Pachetul include: 1 x Mini Aparat de Sudura 1 x Cheie Imbus 1 x Masca Mână 2 x Rapid Conector 1 x Manual de Utilizare

Caracteristici: Model:ZX7-200MINI Volotage(V):AC220V 50Hz ±150% curent de intrare Nominal(V):18 putere de Intrare(KVA) :aproximativ 4.0 Actuale a domeniului de reglare(A):10-200A tensiune(V):65 Frecvența(Hz):50/60 Dimensiune(mm):207*85*142 Greutate(în kg):2,3 clasa de Izolație:F tijă:ø2.5

Dacă doriți să achiziționați OBIECTE din China, da-mi te rog lista de produse, permiteți-mi să vă dau un citat.Compania noastra este axat pe furnizarea de CNC /PRINTER 3D piese și accesorii.Avem propriile noastre masini cnc de prelucrare, și să coopereze cu alte fabrici, acest lucru va ajuta la controlul costurilor și asigurarea calității.Prietene, Noi chiar sper să-ți fie , face China sourcing munca mai convenabil și eficient!De PLATĂ - Am accepta Escrow, Card de Credit,T/T,Western Union,WebMoney, Qiwi wallet și Brazilia Boleto. -Vom trimite bunurile în termen de 1-5 zile lucrătoare de la primirea de plată. - Comenzile vor fi anulate dacă plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare.ÎNTOARCE - Dacă primiți un element greșit sau defect vă rugăm să ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul. - Mai târziu de 7 zile elementul nu poate fi acceptat pentru a reveni. - Daca comanda este defect,va vom trimite piese de schimb pentru tine după ce a primit dovada de defecte fotografii de elementele pe care le-a primit, și nici o taxă suplimentară.Transport maritim și de manipulare nu sunt rambursabile.Toate retururile trebuie să includă toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile,toate ambalajele, inclusiv manuale, garantie forme,etc.TRANSPORT - vă Rugăm să asigurați-vă că adresa ta este corectă.Dacă adresa este incorectă, parcela eșua pentru livrare și este trimis înapoi la vânzător ,cumpărătorul ar trebui să plătească pentru primul și întorcându-se taxele de transport maritim. - Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.(Brazilia și Rusia ar avea de 20-60 de zile,din cauza obiceiurile locale. - Dacă se întâmplă să fie orice taxe, impozite și alte taxe percepute de firma de curierat si tara respective, cumpărătorii au obligația de a plăti.(Cumpărătorul din Brazilia ar trebui să furnizeze numărul de TVA, atunci când comanda.) FEEDBACK-ul-Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele Detaliu Vânzător de Rating.Dvs. de acord este cel mai încurajeze pentru noi!! -Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom servicii pentru satisfactia ta!!Multumesc!!!!!

  • Descriere
  • Recenzii
  • Numărul De Model: ZX7-200MINI aparat de Sudura
  • Pilot Arc De Curent: 10-200A
  • Dimensiuni: 207*85*142mm
  • locul de origine: Zhejiang, China (Continentală)
  • Frecvența Pulsului: 50/60HZ
  • Utilizare: Sudarea Diferitelor Oțeluri
  • Arc De Curent: 18V

Inapoi la inceput