Inel Targă Reductor Masina de Scale de Măsurare pentru HK DIMENSIUNE,Ring Sizer Expander Reparații Mandrină Instrument de Luare de Bijuterii Instrumente

290.29lei 439.82lei Gratuit De Returnare

Inel Targă și Reductor, Scale de măsurare pentru HK DIMENSIUNE

Stare: 100% de brand nou

Scale de măsurare pentru HK DIMENSIUNE

Bună calitate ,preț Scăzut

Tehnica Parametri

Hongkong Dimensiuni: NR. 6 33(N o )

Pachetul Inclus

1 x Inel Targă

Suntem profesional de producător de o gamă variată de produse și se specializează în a face bijuterii instrumente și echipamente, bijuterie consumabile, mașină de lustruit, perii par, lustruire piele de bivol, cântare, și diamant testeri.Ei se bucură de înaltă calitate, reputație bine și prețuri rezonabile.De asemenea, putem îndeplini ordinele de OEM.

Plata:

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție:

12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Tip De Element: Bijuterii Instrumente Și Echipamente
  • Diametrul Rolei: 55mm
  • Lățime Produs: 20cm
  • Element De Lungime: 24 cm
  • Deschiderea Maximă: 0-5mm
  • Înălțime Element: 42 cm

Inapoi la inceput