WUTA 964 de Cecuri Lung Portofel Ambreiaj Sac Șablon Acrilice Model de Piele de Tăiere Model pentru DIY Titularul Cardului de Afaceri Bărbați Portofel

105.24lei 116.91lei Gratuit De Returnare

Acesta este un bun pentru a avea set șablon pentru piele crafters care face personalizat portofel .Este de precizie cu laser tăiat din Poliacrilic .Face înainte de timp și personaliza cu initialele sau orice alt decor preferați.Meu de precizie cu laser tăiat template-uri caracteristică coase gaura locații pentru alinierea exactă.Doar taie piese, vopsea, lipici și stitch.

Caracteristici: Acrilic șablon pentru efectuarea de ambreiaj lung portofel.(template) produs Finit dimensiuni:(L x W ) 195 x 105 mm.Produsul finit are 10 card slot, 2 bani spațiu .

Clar acrilic model ajută tăiere și de a salva timp Caietul de sarcini: Model Nr.WT964 Material: Acril/PMMA Tip: Clear Grosime : 2mm Aplicație:piele artizanale șablon durează aproximativ 4-5 mp.ft piele pentru a face un portofel lung.NOTĂ: timp de ambreiaj și instrumente apărut în imagine sunt doar pentru referință, nu sunt incluse în această ordine.

Pachetul include: de 10 buc acrilice șablon bucată,place poza asta de mai jos . (nici un caz de piele sau instrumente, inclusiv)

Despre WUTA Acrilice Model: -----1. Vom adopta acrilic ca material de template-uri noastre.Clar acrilice modele sunt dezvoltate pentru a da din piele meșter avantajul de a fi capabil de a localiza exact și a vizualiza suprafața de piele pentru plasarea optimă.Acest lucru permite, de asemenea, pentru a evita defectele înainte de tăiere evitarea deșeurilor. -----2.Laser cut template-uri caracteristică coase gaura locații pentru alinierea exactă, desigur, puteți coase cu propriul dvs. de la distanță. -----3.Superior intemperii, expunerea prelungită la umezeală, sau chiar imersiune totală în apă, nu în mod semnificativ efectul mecanice sau optice proprietățile acestui material. -----4.Nostru șablon clar seturi sunt realizate din materiale rezistente, Plexiglas.Mult mai sfărâma rezistent și durabil , dar încă mai pot fi rupte cu îndoire severă sau abuz -----5.Sfaturi Simple sunt pe template-uri vă spune care parte este și grosimea de piele ai nevoie -----6.Grosimea stratului de acril model este de aproximativ 2mm,pe care le puteți folosi ca și conducători,direct de poziționare, doar taie piese, vopsea, lipici și stitch, atât de convenabil. -----7.Template-uri sunt împărțite în diferite bucată cu numere.De exemplu, dacă un șablon set format din 4 piese, numerele vor fi 1/4, 2/4, 3/4 , 4/4. În acest fel, veți vedea care parte lipsește sau nu. -----8.Material acrilic,template-uri ar trebui să folosească pentru o lungă perioadă de timp! -----9. Bine ati venit pentru a verifica pentru mai multe template-uri(portofele,saci,lăzi,etc) în wuta www.werkpropertygroup.ro magazin.NOTĂ: Nu există instrucțiuni sau video pentru template-uri.

Grosimea stratului de acril model este de aproximativ 2mm,pe care le puteți folosi ca și conducători, direct de poziționare și de tăiere,atât de convenabil.

Produs finit(exemplu ,nu include în pachet)

NOTĂ: timp de ambreiaj și instrumente apărut în imagine sunt doar pentru referință, nu sunt incluse în această ordine.

Produs finit dimensiuni:(L x W ) 195 x 105 mm.

Produsul finit are 10 card slot, 2 bani spațiu .

  • Descriere
  • Recenzii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: WT964
  • Tip de en-Gros: No
  • Nume De Brand: wuta
  • Setați Tipul: No
  • Material: Acril/PMMA

Inapoi la inceput