În 2020, Noul ventilator Electric mască de respirație 4.5 ore de viață a bateriei Ușor de respirat masca de Moda sport masca

115.94lei 231.83lei Gratuit De Returnare

Brand: 2020 Noua Moda de Înaltă calitate electrică blower aparat de Respirat Masca

Vânzări Descriere: vă Rugăm să selectați produsul care aveți nevoie în funcție de imagine (masca poate fi utilizat separat)

Notă specială: Aceasta masca de design pot fi folosite separat.Materia primă este topitură suflată pânză.Purta confortabil marimea L. masca nu utilizați o suflantă.Masca poate fi, de asemenea, utilizat singur pentru a proteja împotriva Preveni răspândirea de saliva !

Electric al modulului suflantei descriere tehnică: electric suflantă de configurare USP încărcare linie de date, (fără conector) de încărcare linie de date universală de încărcare telefon mobil USP plug, calculator universal USP priza si toate celelalte USP porturi de date, de încărcare pentru 2 ore, pentru prima dată, electric după fiecare încărcare viață de suflantă este de 4,5 ore.Aceasta poate fi încărcată complet de încărcare timp de 1,5 ore.Timpul de răcire de fiecare lovitură este de 4,5 ore.Ventilarea ventilator este foarte bun.Acesta poate fi folosit pentru o varietate de ocazii.Este convenabil și ușor de utilizat, dar ventilatorul nu poate fi rezistent la apa.Vă rugăm să acorde o atenție la protecție.

De la suflantă electrică este un produs viu, multe companii aeriene naționale nu acceptă transport cu produse de baterii, deci nu se poate specifica o companie de logistica, vom organiza un joc rapid de avion pentru a trimite!

Caracteristici:

1, noul design al cele mai recente produse, de moda pentru bărbați și femei să poarte praf-dovada de aer electric masca.

2, rafinat, ventilator electric, greutate de numai 29g mic și elegant, ușor de transportat.

3, specificațiile tehnice ale suflantei este de 1000 rot / min, volumul de aer de evacuare este de 34 L / min, iar durata de viață a bateriei este de 4,5 ore.

4, suflanta adoptă magnetice metoda de instalare, un pas este instalat în loc, există un sunet plăcut de Kata, masca de umiditate este exclusă, și de aer proaspăt este furnizat.

5, masca se foloseste 3D chila suportul nu se deformeze, stereo suport nu au nici o presiune pe fata.

6, coajă în formă de mască, stratul exterior este în principal non-țesute material, fusta complet design moale și confortabil și elegant.

7, ureche curea tip curea fix, hook-and-loop design, usor de purtat, nici o presiune și convenabil.

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru non-gras particule de protecție respiratorie, praf, polen, fum, fum, evacuare de automobile, second-hand fum, PM2.5,Particule de salivă și de transmisie .

Utilizare produs: de sex masculin și de sex feminin ciclism, jogging în aer liber, de sport, în aer liber de mers pe jos pentru femeile gravide, laboratoare, constructii, site-uri industriale, operațiunile forței de muncă, de evacuare de automobile de protecție împotriva fumului și alte industrii.

  • Descriere
  • Recenzii
  • Clasa de protecție: NICI unul
  • Standard de siguranță: NICI unul
  • Numărul De Model: Aer Electric Masca
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: motlun
  • Dimensiune: L

Inapoi la inceput