Apartamente premium în Timișoara - Vox Vertical Village

Vox Vertical Village prezintă o colecție de 120 de apartamente contemporane, cu un concept unic, dispuse pe 10 nivele, în Timișoara.

Proiectat pentru iubitorii de natură și persoanele dinamice, cu oportunități ample de personalizare a spațiului, apartamentele din Vox Vertical Village oferă rezidenților un mediu care reflectă personalitatea și stilul lor de viață, fiind în același timp și un spațiu caracterizat de intimitate.

Terasele impozante se integrează perfect cu spațiile interioare și creează un mediu unic, alimentat de lumină, unde predomină natura și bunăstarea. Apartamentele spațioase te întâmpină cu o experiență unică, caracterizată de confort și eleganță, fiind în același timp inundate de razele soarelui, prezente ca o invitație irezistibilă spre relaxare pe terasa privată.

Camerele spațioase, cu podele din plăci statuario și pereți accent, se înalță în lumina abundentă care străbate ferestrele mari și deschide o priveliște nemaipomenită asupra Timișoarei.

Un contrast sublim de lumină și culoare

Detalii tehnice

Amplasament: Str. Aurel Pop nr. 13, Timișoara
Număr apartamente: 120
Locuri de parcare: 44 suprateran, 94 subteran
Tipuri apartamente: cu 2 și 3 camere, penthouse
Numar nivele: 10
Stadiu proiect: în construcție
Termen predare: final 2019

Facilități premium chiar la tine acasă

Vox Vertical Village pune la dispoziția rezidenților facilități de ultimă generație în materie de confort si lifestyle. Rezindeții se bucură de acces la piscină, cinematograf privat, sală de sport, terase spațioase, un atrium interior, zonă lobby pentru relaxare și o gamă largă se servicii integrate.

Un stil de viață pe măsura așteptărilor tale

Viața ta evoluează constant, așa că de ce nu ar evolua în același ritm și casa ta? Apartamentele Vox Vertical Village se adaptează întotdeauna nevoilor și dorințelor tare, pentru a îți oferi căminul perfect.

Profită de confortul oferit de un apartament, infuzat cu cele mai noi tehnologii și transformat într-o experiență unică, perfect adaptată stilului tău de viață.

Experimentează stilul de viață open space într-un apartament premium
Contactează-ne acum!
Rivendelle Residence

Proiectul anterior

Rivendelle Residence

Apartamente premium cu design și finisaje de excepție, construite astfel încât să reflecte exigența și bunul gust al locatarilor.

Detalii despre proiect