Rivendelle - proiect rezidențial dezvoltat de Vox Property Group

Bucură-te de un stil de viață diferit într-un complex rezidențial nou, dotat cu toate calitățile locuinței perfecte pentru tine și familia ta.

Avem convingerea că a locui în condiții adecvate modului de viață actual poate fi la îndemâna oricui, iar o locuință cu stil nu trebuie să fie un vis nerealizabil. Dăruirea întregii echipe și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea noastră de vizită.

Prin acest proiect, ne-am propus să ridicăm standardele serviciilor pe care le oferă un complex rezidențial. Conceptul din spatele acestuia împletește dedicarea și experiența, din dorința de a oferi viitoarelor familii din comunitatea Rivendelle servicii de cea mai bună calitate, alături de facilitățile necesare unei locuințe moderne.

Apartamentele Rivendelle au fost special proiectate pentru a satisface diferite stiluri și preferințe. Dintre cele nouă tipuri de apartamente disponibile, cu siguranță vei găsi unul adaptat nevoilor tale, pe care să îl poți numi cu drag „acasă”.

Născut din dorința de a oferi viitoarelor familii din comunitate servicii de cea mai bună calitate

Detalii tehnice

Amplasament: Str. Constructorilor nr. 16, Timișoara
Suprafața terenului: 3.456 mp
Număr total apartamente: 60
Tipuri de apartamente: cu o cameră, cu o cameră și 1/2, cu două camere, cu trei camere
Locuri de parcare: 55 la subsol (acces pe bază de card), 38 la nivelul terenului
Boxe în subsol: 26

Câștigă un partener de încredere

O familie fericită este întotdeauna cel mai de preț rezultat al experienței și exigenței lucrurilor bine făcute. Ne dorim ca fiecare membru al comunității noastre să găsească locuința ideală, care-i îndeplinește întocmai nevoile.

Clădește-ți viitorul în stilul pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

Apartamentele Rivendelle au fost special proiectate pentru a se plia perfect pe diferite stiluri de amenajare interioară. Fiecare dintre cele nouă tipuri de apartamente a fost proiectat până în cel mai mic detaliu, așa încât să satisfacă cele mai pretențioase dorințe.

Rivendelle este situat într-o zonă accesibilă din nordul Timișoarei, aproape de centru și de mijloacele de transport în comun. Astfel, ai la îndemână cât mai multe zone de interes, precum Iulius Mall, Universitatea USAMVBT, alte centre comerciale și Aeroportul Traian Vuia.

Alege un apartament premium, aproape de inima orașului.
Contactează-ne acum!
Vox Vertical Village

Următorul proiect

Vox Vertical Village

Apartamente premium cu terase grandioase și grădini suspendate, construite astfel încât să reflecte personalitatea și exigența locatarilor.

Detalii despre proiect