Proiecte dezvoltate - Vox Property Group

Descoperă proiectele noastre dedicate atât segmentului business, cât și celui rezidențial

Vox Vertical Village

Vox Vertical Village

Apartamente premium cu terase grandioase și grădini suspendate, construite astfel încât să reflecte personalitatea și exigența locatarilor.

Detalii despre proiect

Rivendelle Residence

Apartamente premium cu design și finisaje de excepție, construite astfel încât să reflecte exigența și bunul gust al locatarilor.

Detalii despre proiect
Rivendelle Residence
Vox Technology Park

Vox Technology Park

Spații de birouri adaptabile companiilor în creștere și facilități premium, totul într-un hub de afaceri dedicat în Timișoara.

Detalii despre proiect
vox-vertical-village-iulie-2019-3

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor – iulie 2019

Luna aceasta am trecut de jumătatea construcției, deși ne aflăm la etajul 5. Constructorii noștri ne-au dat de veste că suntem la 62%, ceea ce înseamnă că ne aflăm cu un pas mai aproape de a vă oferi locuința mult-visată. În lunile trecute, au fost finalizate lucrările de cofrare, armare, și betonare până la etajul […]

Citește articolul
santier-vox-vertical-village-timisoara-apartamente-noi7

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor Mai 2019

Odată cu apropierea verii, lucrările la construcția noastră evoluează pe zi ce trece. Colegii noștri de pe șantier nu se lasă loviți de astenie și nici de vremea schimbătoare, ci își concentrează eforturile pentru avansarea construcției. Până în acest moment am finalizat lucrările care țin de radier și ne concentrăm în construirea pe verticală a […]

Citește articolul