Despre companie și proiectele dezvoltate - Vox Property Group Timișoara

Dezvoltare urbană sustenabilă, din pasiune pentru viitor

Vox Property Group și-a propus să contribuie la creșterea calității vieții prin dezvoltarea proiectelor imobiliare inovative și unice. Proiectele noastre sunt realizate conform standardelor BREEAM, astfel punând accent pe eficiența energetică, clădiri verzi și protejarea mediului înconjurător.

Proiectul nostru de office, Vox Technology Park este certificat BREEAM Excellent, fiind clădirea cu cel mai mare scor obținut vreodată în cazul clădirilor verzi din România. În zona rezidențială, Rivendelle este proiectul premium finalizat în 2017, iar în anul 2019 vom finaliza Vox Vertical Village, primul concept arhitectural de ”oraș vertical” în România, de asemenea construit după standarde BREEAM.

Din pasiune și devotament rezultă nu numai proiecte imobiliare unice și fascinante, ci și schimbarea adusă în viața orașului. Progresul se realizează prin inovație și pasiune, împreună, pentru un viitor sustenabil.

 

 

Află mai multe
Creăm repere imobiliare care completează stilul urban.

Profesionalism și excelență în construcții

Construirea unei clădiri, fie ea rezidențială sau business, nu se oprește numai la alegerea materialelor, finisajelor și a amplasării acesteia, ci implică o mare responsabilitate socială. Vox Property Group își asumă responsabilitatea de a crea repere imobiliare care completează stilul urban și asigură o durabilitate sporită.

Suntem mereu la curent cu noile cerințe ale pieței și respectăm standardele internaționale de asigurare a calității construcțiilor și normelor de protecție a muncii.

vox-vertical-village-iulie-2019-3

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor – iulie 2019

Luna aceasta am trecut de jumătatea construcției, deși ne aflăm la etajul 5. Constructorii noștri ne-au dat de veste că suntem la 62%, ceea ce înseamnă că ne aflăm cu un pas mai aproape de a vă oferi locuința mult-visată. În lunile trecute, au fost finalizate lucrările de cofrare, armare, și betonare până la etajul […]

Citește articolul
santier-vox-vertical-village-timisoara-apartamente-noi7

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor Mai 2019

Odată cu apropierea verii, lucrările la construcția noastră evoluează pe zi ce trece. Colegii noștri de pe șantier nu se lasă loviți de astenie și nici de vremea schimbătoare, ci își concentrează eforturile pentru avansarea construcției. Până în acest moment am finalizat lucrările care țin de radier și ne concentrăm în construirea pe verticală a […]

Citește articolul