Un nou concept imobiliar redefinește stilul de viață urban, la Timișoara - VOX Property Group

În perioada următoare, vom investi 14 milioane de euro în construcţia unui ansamblu rezidenţial format din 120 de locuinţe, care va fi livrat la finalul anului 2019.

Proiectul va fi amplasat în imediata apropiere a parcului de birouri Vox Technology Park, finalizat în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro.

”Întreaga zonă în care se află cele două proiecte reprezintă un nou pol de dezvoltare a oraşului. (..) Ne dorim să dezvoltăm un proiect imobiliar mixt, care deja include o clădire de birouri, urmat de acest proiect rezidenţial,”, spune Virgil Tornoreanu.

Vox Vertical Village va reuni locuinţe cu două, trei camere şi penthouse cu patru camere, fiecare fiind prevăzut cu terase de minimum 57 de metri pătraţi utili, suprafaţa totală a teraselor locuinţelor din cadrul proiectului ajungând la 7.000 de metri pătraţi.

Proiectul va dispune de o parcare subterană şi supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran şi 44 la nivelul solului.

Adiţional celor două proiecte, avem în plan și construirea unei parcări supraterane cu 400 de locuri, care va duce la creşterea gradului general de accesibilitate al zonei.

Articol preluat din versiunea online a Ziarului Financiar și publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.03.2018

(preluare wall-street.ro) In vizita la Vox Technology Park din Timisoara

Următorul articol

(preluare wall-street.ro) In vizita la Vox Technology Park din Timisoara

Piata de spatii de birouri din Timisoara cunoaste o perioada de efervescenta, cu o cerere in crestere si sustenabila, care a stimulat, de asemenea, pipeline-ul cu noi proiecte ambitioase de cladiri moderne de birouri si mai ales eficiente energetic.

Citește mai departe