Termeni și condiții de utilizare a site-ului Werk Property Group

werkpropertygroup.ro (denumit în continuare site-ul) este proprietatea WERK PROPERTY GROUP SRL , având ca date de identificare la RC J35/1940/2013 și CIF: RO32072897, cu sediul în Calea Aradului nr. 8, et. 9, Timișoara.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care acest site poate fi utilizat. Accesul și utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor și condițiilor menționate în acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni și condiții precum și asumarea responsabilității în cazul încălcării lor.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al site-ului aparțin în totalitate WERK PROPERTY GROUP SRL și nu se pot folosi sau copia fără un acord scris prealabil din partea acesteia.

Accesul la site

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna funcționare a site-ului, a serverului sau a securității informațiilor. Utilizatorul se angajează să nu modifice, copieze, transmită, afișeze, publice sau reproducă informațiile de pe acest site, precum și să nu creeze produse similare sau să vândă informații sau servicii obținute prin intermendiul site-ului.

Utilizatorul se angajează să suporte orice costuri aferente utilizării site-ului precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site au următoarele drepturi:

 • explorarea conținutului werkpropertygroup.ro;
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor publicate, numai cu acordul WERK PROPERTY GROUP SRL;
 • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigură deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);

Limitarea răspunderii

Toate datele, imaginile și specificațiile prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate în orice moment fără a fi necesară o înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului werkpropertygroup.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea WERK PROPERTY GROUP SRL și este protejat conform Legii Drepturilor de Autor și Legii privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Este interzisă copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fără acordul scris al WERK PROPERTY GROUP SRL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și adăugită precum și Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, VOX PROPERTY GROUP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate datele furnizate de către utilizatori.

Datele furnizate de utilizatori prin intermediul formularului de abonare la newsletter sau prin formularul de contact, ambele disponibile pe www.werkpropertygroup.ro vor fi utilizate numai de catre Vox Property Group, pentru transmiterea de oferte comerciale catre potentialii clienti. Datele furnizate de utilizatori for fi stocate pe o perioada nedeterminata de timp, iar validitatea lor nu expira. In cazul in care utilizatorii solocita ca datele lor sa fie sterse din baza noastra de date, acestia pot face acest lucru prin butonul de dezabonare regasit in fiecare newsletter trimis sau printr-o cerere scrisa, in orice moment, pe adresa marketing@werkpropertygroup.ro.

Vox Property Group se obliga sa nu trimita mai mult de un e-mail comercial / newsletter in decursul unei zile (24 ore). Datele utilizatorilor vor fi importate in mailchimp.com, platforma utilizata pentru transmiterea mesajelor cu caracter comercial catre clienti.

Informare privind prelucrarea datelor personale

Incepand cu 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul„). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Acesta este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si modul in care ne insusim prevederile Regulamentului.

Ce date cu caracter personal prelucram?

In primul rand, metionam ca ne obligam sa respectam intru totul prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ne obligam ca orice prelucrare de date sa fie efectuata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Datele personale pe care le colectam sunt, in principal, datele tale de identificare si adresa de e-mail sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine atunci cand devii clientul nostru sau cand folosesti serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale cu caracter personal?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza informatii despre activitatea noastra si despre proiectele noastre imobiliare sau pentru a-ti oferi asistenta cu privire la incheierea unui contract, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

Te anunţam că nu am oferit/comunicat niciodată datele tale personale unei terţe persoane si nici nu o vom face vreodata. Îţi reamintim că datele tale personale au fost obţinute prin acordul tau – prin transmiterea unui email catre noi prin care ne soliciti informatii despre proiectele noastre.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

De la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
 • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
 • Dreptul la stergerea datelor – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date intemeiate pe interesul nostru legitim;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate – poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Iti poti exercita aceste drepturi prin simpla transmitere a unei solicitari prin E-mail, la prelucrareadatelor@voxpropertygroup.ro sau la tel. +40 799 000 585. Aici iti va raspunde un Responsabil pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate. Nu in ultimul rand, informatiile complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le vei putea gasi pe site-ul nostru, la adresa http://www.werkpropertygroup.ro/en/ De asemenea, ne poti contacta oricand si cere mai multe detalii la datele de contact mentionate mai sus precum si la datele de contact mentionate pe pagina web.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se supun legislației României. În caz de litigiu, se va încerca soluționarea amiabilă între părți, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere amiabilă, va fi considerată instanța judecătoreacă competentă.

Mai multe informații legate de utilizarea acestui website sau cu privire la termenii și condițiile de mai sus pot fi solicitate pe adresa office@werkpropertygroup.ro