Termeni și condiții de utilizare a site-ului Werk Property Group

werkpropertygroup.ro (denumit în continuare site-ul) este proprietatea WERK PROPERTY GROUP SRL , având ca date de identificare la RC J35/1940/2013 și CIF: RO32072897, cu sediul în Calea Aradului nr. 8, et. 9, Timișoara.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care acest site poate fi utilizat. Accesul și utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor și condițiilor menționate în acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni și condiții precum și asumarea responsabilității în cazul încălcării lor.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al site-ului aparțin în totalitate WERK PROPERTY GROUP SRL și nu se pot folosi sau copia fără un acord scris prealabil din partea acesteia.

Accesul la site

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna funcționare a site-ului, a serverului sau a securității informațiilor. Utilizatorul se angajează să nu modifice, copieze, transmită, afișeze, publice sau reproducă informațiile de pe acest site, precum și să nu creeze produse similare sau să vândă informații sau servicii obținute prin intermendiul site-ului.

Utilizatorul se angajează să suporte orice costuri aferente utilizării site-ului precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site au următoarele drepturi:

  • explorarea conținutului werkpropertygroup.ro;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor publicate, numai cu acordul WERK PROPERTY GROUP SRL;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigură deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);

Limitarea răspunderii

Toate datele, imaginile și specificațiile prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate în orice moment fără a fi necesară o înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului werkpropertygroup.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea WERK PROPERTY GROUP SRL și este protejat conform Legii Drepturilor de Autor și Legii privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Este interzisă copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fără acordul scris al WERK PROPERTY GROUP SRL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și adăugită precum și Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WERK PROPERTY GROUP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate datele furnizate de către utilizatori.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se supun legislației României. În caz de litigiu, se va încerca soluționarea amiabilă între părți, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere amiabilă, va fi considerată instanța judecătoreacă competentă.

Mai multe informații legate de utilizarea acestui website sau cu privire la termenii și condițiile de mai sus pot fi solicitate pe adresa office@werkpropertygroup.ro