Vox Technology Park - Proiect business dezvoltat de Werk Property Group

Spații de birouri adaptabile companiilor în creștere și facilități premium, totul într-un hub de afaceri dedicat - Vox Technology Park.

Având etaje cu suprafețe diferite, între 1.100 și 3.500 mp, Vox Technology Park se adresează unui spectru larg de companii, de la startup-uri, la companii medii sau mari. Construit pe o suprafață totală de 35.406 mp, hub-ul de afaceri este format dintr-o clădire de birouri dispusă pe două corpuri de înălțimi diferite, interconectate.

Vox Technology Park este o alegere avantajoasă pentru afacerea ta. Proiectul reprezintă o investiție cu costuri reduse de întreținere, datorită eficienței energetice ridicate și, în același timp, un factor de atragere al resurselor umane, datorită mediului de lucru ultramodern oferit.

Tehnologiile avansate și materialele folosite pentru proiectul Vox Technology Park respectă normele de protecție a mediului, ceea ce îl atestă ca fiind eficient din punct de vedere energetic.

Arhitectură gândită strategic, facilități și dotări de ultimă oră, pentru viitorul companiei tale.

Detalii tehnice

Amplasament: Calea Torontalului 21, Timișoara
Suprafața totală construită: 35.136 mp
Suprafața totală spații birouri: 26.266 mp
Suprafață per etaj: Între 1.100 și 3.500 mp
Suprafață subterană pentru parcări: 5.880 mp
Terasă suspendată: 750 mp

Mediul ideal de lucru pentru echipa ta

Prezența impunătoare a clădirii, împreună cu toate facilitățile și serviciile oferite, asigură un spațiu de lucru bine dotat și sofisticat pentru cei care își vor desfășura aici activitatea. Locul de muncă ideal devine astfel un obiectiv ușor de atins.

Clădire eficientă energetic, pentru reducerea costurilor

Proiectul este conceput conform normelor de sustenabilitate BREEAM și vizează obținerea certificatului verde. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) reprezintă cea mai utilizată metodă de evaluare a impactului clădirilor asupra mediului, având la bază un standard internațional pentru proiectare durabilă.

Vox Technology Park își propune să găzduiască profesioniștii de top din vestul țării, oferindu-le una dintre cele mai impunătoare clădiri adresate mediului de business.

Rezervă din timp spațiul pentru biroul tău! Inaugurarea clădirii Vox Technology Park va avea loc în decembrie 2017.
Contactează-ne acum!
Rivendelle Residence

Următorul proiect

Rivendelle Residence

Apartamente premium cu design și finisaje de excepție, construite astfel încât să reflecte exigența și bunul gust al locatarilor.

Detalii despre proiect