Proiecte dezvoltate - VOX Property Group

Descoperă proiectele noastre dedicate atât segmentului business, cât și celui rezidențial

Vox Vertical Village

Vox Vertical Village

Apartamente premium cu terase grandioase și grădini suspendate, construite astfel încât să reflecte personalitatea și exigența locatarilor.

Detalii despre proiect

Rivendelle Residence

Apartamente premium cu design și finisaje de excepție, construite astfel încât să reflecte exigența și bunul gust al locatarilor.

Detalii despre proiect
Rivendelle Residence
Vox Technology Park

Vox Technology Park

Spații de birouri adaptabile companiilor în creștere și facilități premium, totul într-un hub de afaceri dedicat în Timișoara.

Detalii despre proiect
vox-vertical-village-timisoara-februarie-2019-stadiu-lucrari5-min

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor – februarie 2019

Începutul de an a fost unul foarte productiv pentru colegii noștri care lucrează la construcția clădirii Vox Vertical Village. Astfel, în acest moment ne bucurăm să putem spune că am finalizat turnarea radierului, iar stâlpii cu amătură rigidă sunt și ei finalizați în proporție de 60%. De asemenea, s-a început execuția diafragmelor perimetrale, a celor […]

Citește articolul
lateral-vox-vechnology-park

Vox Technology Park, desemnat cel mai „verde” proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM (preluare wall-street.ro)

„Punctajul reprezinta o modalitate de diferentiere a sustenabilitatii proiectelor imobiliare, acesta traducandu-se printr-un impact mult mai redus asupra mediului inconjurator si prin costuri mai mici de operare, inclusiv cheltuieli mai reduse pentru ocupanti – fie ei cumparatori, ca in cazul unui proiect rezidential, sau companii, ca in cazul unei cladiri de birouri. In plus, dezvoltarea unui […]

Citește articolul