Despre companie și proiectele dezvoltate - Vox Property Group Timișoara

Dezvoltare urbană sustenabilă, din pasiune pentru viitor

Vox Property Group și-a propus să contribuie la creșterea calității vieții prin dezvoltarea proiectelor imobiliare inovative și unice. Proiectele noastre sunt realizate conform standardelor BREEAM, astfel punând accent pe eficiența energetică, clădiri verzi și protejarea mediului înconjurător.

Proiectul nostru de office, Vox Technology Park este certificat BREEAM Excellent, fiind clădirea cu cel mai mare scor obținut vreodată în cazul clădirilor verzi din România. În zona rezidențială, Rivendelle este proiectul premium finalizat în 2017, iar în anul 2019 vom finaliza Vox Vertical Village, primul concept arhitectural de ”oraș vertical” în România, de asemenea construit după standarde BREEAM.

Din pasiune și devotament rezultă nu numai proiecte imobiliare unice și fascinante, ci și schimbarea adusă în viața orașului. Progresul se realizează prin inovație și pasiune, împreună, pentru un viitor sustenabil.

 

 

Află mai multe
Creăm repere imobiliare care completează stilul urban.

Profesionalism și excelență în construcții

Construirea unei clădiri, fie ea rezidențială sau business, nu se oprește numai la alegerea materialelor, finisajelor și a amplasării acesteia, ci implică o mare responsabilitate socială. Vox Property Group își asumă responsabilitatea de a crea repere imobiliare care completează stilul urban și asigură o durabilitate sporită.

Suntem mereu la curent cu noile cerințe ale pieței și respectăm standardele internaționale de asigurare a calității construcțiilor și normelor de protecție a muncii.

vox-vertical-village-timisoara-februarie-2019-stadiu-lucrari5-min

Vox Vertical Village – Stadiul lucrărilor – februarie 2019

Începutul de an a fost unul foarte productiv pentru colegii noștri care lucrează la construcția clădirii Vox Vertical Village. Astfel, în acest moment ne bucurăm să putem spune că am finalizat turnarea radierului, iar stâlpii cu amătură rigidă sunt și ei finalizați în proporție de 60%. De asemenea, s-a început execuția diafragmelor perimetrale, a celor […]

Citește articolul
lateral-vox-vechnology-park

Vox Technology Park, desemnat cel mai „verde” proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM (preluare wall-street.ro)

„Punctajul reprezinta o modalitate de diferentiere a sustenabilitatii proiectelor imobiliare, acesta traducandu-se printr-un impact mult mai redus asupra mediului inconjurator si prin costuri mai mici de operare, inclusiv cheltuieli mai reduse pentru ocupanti – fie ei cumparatori, ca in cazul unui proiect rezidential, sau companii, ca in cazul unei cladiri de birouri. In plus, dezvoltarea unui […]

Citește articolul