Ce presupune accesul biometric în clădirea Vox Technology Park? - VOX Property Group

Bun venit în business hub-ul viitorului!

Accesul în clădirea Vox Technology Park se va face prin autentificare biometrică, cu propriul smartphone. Am ales această variantă pentru că este cea mai sigură și la îndemână, atât pentru angajatori, cât și pentru angajați.

Ce înseamnă asta?

In primul rând, contrar opiniei colective, clădirea Vox nu stochează nicio informație din partea celor care o accesează. Ba mai mult, clădirea în sine nu are acces la aceste informații, deoarece autentificarea se va face de către fiecare persoană pe propriul device prin intermediul unei aplicații dedicate, smartphone-ul funcționând ulterior ca o cheie de acces în clădire.

În acest fel, datele utilizatorilor sunt în siguranță, stocate pe device-ul local, și nu există niciun risc din punct de vedere al securității acestora. Atât angajatorii, cât și angajații, vor utiliza smartphone-uri pe care autentificarea se va face printr-una din următoarele metode:

Device-ul scanează fața utilizatorului realizând o hartă 3D a acesteia care rămane salvată în memoria internă a smartphone-ului și acționează ulterior ca o cheie de acces.

Smartphone-ul scanează amprenta ta și o utilizează ca o cheie de acces prin intermediul Touch ID sau al unei aplcații similare, în funcție de device.

Autentificarea prin scanarea a 4 degete este la momentul actual una dintre cele mai sigure metode de autentificare. În acest caz, device-ul tău scanează cele 4 degete și le folosește ca pe o cheie de acces.

Indiferent de metoda pe care o vei folosi pentru autentificare pe device-ul tău, este foarte important de știut că informațiile rămân stocate local și nu se transmit mai departe către alte sisteme cu care intră în conexiune (în cazul acesta către sistemul de acces în Vox Technology Park). Asta înseamnă că totul este foarte sigur și nu există niciun risc ca datele tale să fie stocate sau utilizate în orice fel.

Noul sistem este dezvoltat de Veridium ID și este utilizat de către sisteme bancare și guvernamentale din întreaga lume, având una dintre cele mai scăzute rate de fraudare dintre toate sistemele de securitate dezvoltate la nivel mondial. Află mai multe despre sistemele dezvoltate de Veridium și modul în care acestea funcționează: https://www.veridiumid.com.

Birourile Werk Property Group, Veridium și Vox Technology Park

Următorul articol

Birourile Werk Property Group, Veridium și Vox Technology Park

Designul modern, elementele viu-colorate și zonele de relaxare creează o atmosferă de lucru productivă și relaxantă. Află mai multe și vezi galeria foto din noile birouri.

Citește mai departe