Bun venit la evenimentul de inaugurare a clădirii Vox Technology Park (galerie foto) - VOX Property Group

Joi, 19 Aprilie 2018, am avut onoarea să prezentăm publicului clădirea Vox Technology Park. Evenimentul a fost unul colorat, în cadrul căruia invitații au avut ocazia să facă turul clădirii și să afle despre cel mai nou proiect al nostru!

Virgil Tornoreanu, a povestit, în cadrul momentului festiv, cum s-a născut ideea proiectului în urmă cu 12 ani, urmând să prindă viață după trecerea crizei financiare din 2008. Entuziasmul și implicarea au miscat în cele din urmă lucrurile, iar clădirea noastră a fost finalizată la începutul acestui an.

Despre casa scarilor din cladirea de birouri Vox Technology Park, o adevarată galerie de artă urbană, unică în Romania, a vorbit curatorul și managerul de proiect Mihai Zgondoiu, care i-a menționat pe cei care au realizat grafitti-ul impresionant. Este vorba despre Irlo, Pisica Pătrată, Lux și Mircea Popescu, cei patru fiind cunoscuți în lumea artei urbane.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și cel mai nou proiect apartinand Werk Property Group, o investitie de 14 milioane de euro, prin care se va înregistra o nouă premieră pentru piața imobiliară din România – realizarea unui ”vertical village”. Vox Vertical Village va fi dezvoltat în Timișoara și va reuni 120 de locuințe contemporane într-o clădire cu 10 niveluri. Dezvoltarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru finalul anului 2019.

Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența la eveniment și vă dorim mult succes în proiectele voastre. Să ne revedem cu bine la următoarele evenimente!

Aplicația Vox Access – scurt ghid de utilizare

Următorul articol

Aplicația Vox Access – scurt ghid de utilizare

În cadrul clădirii Vox Technology Park, chiriașii beneficiază de unul dintre cele mai performante sisteme de securitate, cu acces pe bază de autentificare biometrică. Află mai jos cum funcționează Vox Biometric Access app.

Citește mai departe